
Urządzenia i Akcesoria
Moelleux au chocolat au cœur fondant
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
de beurre (dont 70 g en morceaux pour la cuisson et 20 g pour les ramequins)90 g
-
de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux + 8 carrés100 g
-
œufs3
-
de sucre en poudre50 g
-
de farine de blé15 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
449 kcal /
1869 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada