Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le crumble
- 100 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le plat
- 80 g de sucre roux
- 150 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
La garniture
- 600 g de pommes, épépinées et coupées en morceaux
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1434 kJ / 340 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
-
50 ans de Thermomix® 50 Przepisów, Szwajcaria
-
BEST OF - Back to school 17 Przepisów, Francja
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Cookidoo® à table 2023 10 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
Alternatywne przepisy
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50min
Mousse au chocolat
3 Std. 20 Min
Quiche lorraine
50min
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Muffins aux pépites de chocolat
1h
Financiers
30 min
Crumble poire-chocolat
55min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 Std. 40 Min
Gâteau au chocolat XXL
45 min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25min
Crumble poires-chocolat
45 min