Urządzenia i Akcesoria
Purée de pommes de terre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
1000 g de pommes de terre farineuses coupées en rondelles (0,5 cm)
-
1 c. à café de sel
-
350 g de lait
-
30 g de beurre coupé en morceaux
-
1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1245 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Accompagnements
8 Przepisów
Francja
Francja
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Cookidoo® à table 2023
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Les promesses du Thermomix®
207 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Mix and Match - Batchcooking
27 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gratin dauphinois
50 Min
Pâte à gaufre
1 Std. 30 Min
Mayonnaise
5 Min
Mousse au chocolat
3 Std. 20 Min
Lasagne à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Yaourt à l'abricot - à partir de 12 mois
10 Min
Purée de pommes de terre et de légumes
45 Min
Velouté de légumes
35 Min
Sauce Béchamel express
20 Min
Hachis parmentier
50 Min
Gâteau au chocolat XXL
45 Min