Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 - 7 citrons verts (zeste de 2 citrons verts, finement pelé et jus de tous les citrons verts, env. 120 g)
- 170 g de sucre
- 4 œufs
- 200 g de beurre, en morceaux
- 50 g de fruits rouges, variés, frais ou congelés, décongelés
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 5352 kJ / 1280 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 92 g
- Tłuszcz
- 94 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Pain vaudois à la croix
13h 30 min
Roulade au citron
3ч.
Sirop de thé glacé
30 min
Poulet oriental au couscous
Pas d’évaluation
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1 godz.
Liqueur d'oranges
Pas d’évaluation
Fromage d’Italie pané
40 мин.
Pâté uranais
1h 50 min
Focaccia aux oignons
2ч. 20 мин.
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1 godz.
Canestrelli
Pas d’évaluation
Macarons au caramel
1h 50 min