Berry Curd (crème aux baies rouges)

Berry Curd (crème aux baies rouges)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 bocaux

Składniki

  • citrons verts (zeste de 2 citrons verts, finement pelé et jus de tous les citrons verts, env. 120 g)
    6 - 7
  • de sucre
    170 g
  • œufs
    4
  • de beurre en morceaux
    200 g
  • de fruits rouges, variés, frais ou congelés, décongelés
    50 g

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 1280 kcal / 5352 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 94 g
Węglowodany 92 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...