Wersje kompatybilne
Bundt cake de chocolate y mantequilla de cacahuete
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bundt cake
- espray antiadherente para engrasar
- 200 g de harina de repostería
- 50 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
- 180 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 10 g de vainilla líquida
- 100 g de azúcar
- 100 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 200 g de crème fraîche
Cobertura de mantequilla de cacahuete
- 120 g de mantequilla de cacahuete
- 130 g de leche condensada
- 30 g de agua
- 10 g de vainilla líquida
- 2 - 3 cucharadas de cacahuetes tostados sin sal, troceados
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 27.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.8 g
- Błonnik
- 7.6 g
- Sód
- 127.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho tierno con naranjas en almíbar
2h 30 min
Tarta helada de limón sin gluten
6 godz. 50 min
Café Dalgona
5 min
Plumas de chocolate para decorar
40min
Helado de crema de leche
11h 30min
Coca de Sant Joan
1h
Crema de limón con fresas
25 min
Pan dulce
3h
Pastel de caquis
1h 30min
Cheesecake brûlée
1h
Bundt cake de calabacín y cacao
1h 10min
Brazo gitano de café
1h 30min