Urządzenia i Akcesoria
Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
-
strong white bread flour330 g
-
sugar (optional)½ tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling20 g
-
water warm, plus extra for sprinkling230 g
-
fine sea salt½ tsp
-
cherry tomatoes halved20
-
fresh rosemary leaves chopped1 ½ Tbsp
-
coarse sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
318 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
756.2 kJ /
180.7 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cookidoo® Served 2022
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Let's Mix Again!
15 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Thermomix® Sensor: Getting Started
21 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Welcome Collection
14 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Your Cookidoo® 2025: Golden Baker
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Pitta Bread
2 godz.
Bagels
1 godz. 20 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Sherry Panettone
5 godz. 15 min
Pain d'Epi
2 godz. 40 min
Pistachio and Almond Filo Coil
1 godz. 15 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Tomato Focaccia
3 godz.
Emmental Gougères
50 min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 godz. 30 min