Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g water
- 720 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
1
tsp dried instant yeast
lub 10 g fresh yeast, crumbled - 10 g salt
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 993.6 kJ / 237.5 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 47.6 g
- Tłuszcz
- 1.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 355.8 mg
W kolekcjach
-
Baking Inspiration 7 Przepisów, Wielka Brytania i Irlandia
-
Cookidoo® Served 2023 10 Przepisów, Wielka Brytania i Irlandia
-
Demo Recipe Cards 50 Przepisów, Wielka Brytania i Irlandia
-
Everyday Favourites 16 Przepisów, Wielka Brytania i Irlandia
-
Your First Month Mixing 55 Przepisów, Wielka Brytania i Irlandia
Alternatywne przepisy
Guinness® Bread
1h 45min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 Std. 10 Min
Quick Bread
50min
White Bread
3 Std.
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Apple Buckle Cake (TM6)
2h
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min