Urządzenia i Akcesoria
Ciabattine
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil for greasing
-
7 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast¾ tsp
-
sugar5 g
-
water1620 g
-
manitoba flourstrong white bread flour395 g
-
pasta flour (see tip)260 g
-
fine sea salt12 g
-
fine semolina for sprinkling1 - 2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
19 g
Kalorie
2581 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
127 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Olive Bread Rolls
2 godz.
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 godz. 55 min
The Ultimate Barbecue Sauce
2 godz.
White Finger Rolls
3 godz. 30 min
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12 godz.
Caramel Popcorn
40 min
Plain Yoghurt in Varoma
12 godz.
Fresh pasta dough
1 godz.
Plain Yoghurt
14 godz.
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Crusty Spelt Bread
2 godz. 20 min