Urządzenia i Akcesoria
Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
strong white bread flour250 g
-
sugar (optional)½ tsp
-
10 g fresh yeastdried instant yeast¾ tsp
-
olive oil15 g
-
water warm, plus extra for sprinkling180 g
-
fine sea salt½ tsp
-
cherry tomatoes halved15
-
fresh rosemary leaves chopped1 Tbsp
-
coarse sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
354.9 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
762.5 kJ /
182.2 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cookidoo® Served 2022
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Let's Mix Again!
15 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Thermomix® Sensor: Getting Started
21 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Welcome Collection
14 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Your Cookidoo® 2025: Golden Baker
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Pitta Bread
2 Std.
Bagels
1 Std. 20 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Sherry Panettone
5 Std. 15 Min
Pain d'Epi
2 Std. 40 Min
Pistachio and Almond Filo Coil
1 Std. 15 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Tomato Focaccia
3 Std.
Emmental Gougères
50 Min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 Std. 30 Min