Focaccia recheada

Focaccia recheada

4.7 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
10 doses

Składniki

Massa
  • sêmola de trigo (ver dica)
    350 g
    350 g farinha tipo 65
  • farinha tipo 65
    150 g
  • fermento de padeiro seco
    5 g
  • azeite
    100 g
  • água
    300 g
  • sal
    5 g
  • açúcar amarelo
    1 c. chá de
Recheio
  • azeite mais q.b. p/ pincelar
    35 g
  • cebola cortada em pedaços
    450 g
  • sal
    1 c. chá de
  • tomate em pedaços
    200 g
  • orégãos
    1 ½ c. chá de
  • sardinha em lata escorrida (2 latas aprox.)
    130 g
  • azeitonas s/ caroço
    100 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 545.4 mg
Białko 9.6 g
Kalorie 1475.5 kJ / 352.6 kcal
Tłuszcz 16.9 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...