
Urządzenia i Akcesoria
草莓甜貝果
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 3 godz.
5 個
Składniki
酒漬草莓乾
-
草莓乾30 克
-
荔枝酒
貝果麵糰
-
冰水132 克
-
牛奶30 克
-
鹽5 克
-
細砂糖12 克
-
無鹽奶油12 克
-
高筋麵粉300 克
-
新鮮酵母5 克
-
蜂蜜6 克
燙麵及烘烤
-
水1000 克
-
蜂蜜50 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
281 kcal /
1174.7 kJ
Białko
8.2 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
55 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Sód
188 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵包職人-吳克己
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan