
Urządzenia i Akcesoria
千層芋頭酥
Przygotowanie 1 godz. 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
8 個
Składniki
芋泥餡
-
水500 克
-
芋頭350 克
-
二砂糖60 克
-
奶油40 克
-
鹽¼ 茶匙
油酥
-
中筋麵粉85 克
-
無水奶油40 克
-
紫薯粉2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
油皮
-
中筋麵粉85 克
-
冰糖粉20 克
-
無水奶油30 克
-
水30 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
292.1 kcal /
1220.9 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
29.5 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

我的中秋派對
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan

月圓餅香
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan