
Urządzenia i Akcesoria
叉燒包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
16 塊
Składniki
叉燒餡
-
沙拉油40 克
-
低筋麵粉50 克
-
水240 克
-
紅麴醬3 大匙
-
蠔油2 大匙
-
醬油1 大匙
-
二砂糖50 克
-
叉燒肉 (自製或市售), 切丁(約0.5公分)250 克
-
香油½ 大匙
叉燒包麵糰
-
水160 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
低筋麵粉280 克
-
豬油40 克
-
玉米粉120 克
-
糖80 克
-
泡打粉10 克
蒸煮
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
228 kcal /
955 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
35.4 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超人氣港式點心
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan