
Urządzenia i Akcesoria
墨西哥奶酥麵包
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
8 塊
Składniki
麵糰
-
牛奶240 克
-
油10 克
-
乾酵母粉10 克
-
糖40 克
-
高筋麵粉280 克
-
低筋麵粉120 克
-
鹽¼ 茶匙
奶酥內餡
-
奶粉50 克
-
奶油 ,室溫軟化50 克
-
鹽⅛ 茶匙
墨西哥餡
-
奶油 ,室溫軟化120 克
-
糖100 克
-
蛋2 顆
-
低筋麵粉120 克
Wartości odżywcze na 8 塊
Kalorie
4305 kcal /
17995 kJ
Białko
94 g
Tłuszcz
188 g
Węglowodany
569 g
Błonnik
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

食譜名人堂
18 Przepisów
Tajwan
Tajwan