墨西哥奶酥麵包

墨西哥奶酥麵包

3.4 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
8 塊

Składniki

麵糰
  • 牛奶
    240 克
  • 10 克
  • 乾酵母粉
    10 克
  • 40 克
  • 高筋麵粉
    280 克
  • 低筋麵粉
    120 克
  • ¼ 茶匙
奶酥內餡
  • 奶粉
    50 克
  • 奶油 ,室溫軟化
    50 克
  • ⅛ 茶匙
墨西哥餡
  • 奶油 ,室溫軟化
    120 克
  • 100 克
  • 2 顆
  • 低筋麵粉
    120 克

Wartości odżywcze na 8 塊

Kalorie 4305 kcal / 17995 kJ
Białko 94 g
Tłuszcz 188 g
Węglowodany 569 g
Błonnik 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...