
Urządzenia i Akcesoria
可可波蘿麵包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
10 個
Składniki
湯種麵糰
-
牛奶60 克
-
高筋麵粉60 克
可可波蘿皮
-
奶油 ,切小塊80 克
-
糖 ,多備些沾裹用50 克
-
鹽1 小撮
-
蛋1 顆
-
低筋麵粉 ,多備些灑粉用150 克
-
奶粉10 克
-
可可粉20 克
麵包麵糰
-
牛奶 ,冰箱冷藏130 克
-
冰糖粉30 克
-
乾酵母粉 ,(約3克)½ 茶匙
-
高筋麵粉240 克
-
可可粉10 克
-
蛋 ,冰箱冷藏1 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
奶油 ,切小塊,冰箱冷藏30 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
323.8 kcal /
1353.3 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
12.4 g
Węglowodany
44.9 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
72.2 g
Sód
102.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

星級主廚 顏伶伃
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan