Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
油皮
- 30 克 水
- 10 克 冰糖粉
- 25 克 白油
- 65 克 中筋麵粉
油酥
- 60 克 低筋麵粉
- 30 克 白油
組合
- 油 ,少許,抹油用
- 120 克 奶油紅豆沙餡
- 3 顆 粿加蕉 (Q心餡),對切、壓扁
- 3 顆 鹹蛋黃 ,對切、壓碎
- 6 大匙 肉鬆 (約30克)
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 1015 kJ / 243 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Błonnik
- 1.5 g