Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Pork Adobo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves9
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (approx. 5 cm)750 g
-
dried bay leaves3
-
ground black pepper¾ tsp
-
red cane vinegar150 g
-
soy sauce150 g
-
dried chilli flakes1 ½ tsp
-
chicken thigh, skin on and bone in cut into halves750 g
-
cooked rice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1516 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
3981 kJ /
951.5 kcal
Tłuszcz
87.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
29.8 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Steamed Pork Patty
Brak ocen
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Ginger Pork
25 min
Ube Halaya Jam
2 godz. 10 min
Tomato-egg drop soup
20 min
Bicol Express
45 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Laing
1 godz. 50 min
Adobong Puti (White Adobo)
1 godz.
Ribs Kaldereta
Brak ocen
Pork Adobo
55 min