Urządzenia i Akcesoria
Sinigang na salmon fillet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
salmon fillet, fresh cut in strips (3 cm)700 g
-
water1200 g
-
tomatoes quartered100 g
-
red onions quartered100 g
-
daikon radish sliced (1 cm)150 g
-
tamarind paste50 g
-
long green chilli60 g
-
water spinach leaves only300 g
-
fish sauce50 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1731.8 mg
Białko
30.1 g
Kalorie
1246.5 kJ /
297.9 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Filipino flavors
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Salmorejo
30 min
Corn and Bacon Chowder
1 godz. 15 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Carrot and Ginger Soup
5 min
Reuben's Stew
5 min
Sourdough soup (White borscht)
96 godz. 30 min
Sauerkraut soup
50 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Leek and Potato Soup
40 min
Zucchini Soup
Brak ocen
Nourishing Snow Pear Dessert
Brak ocen
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Brak ocen