Urządzenia i Akcesoria
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porties
Składniki
Hartig wortelbrood
-
wortelen in stukken220 g
-
water220 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker½ tl
-
bloem500 g
-
pompoenpitten55 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Rauwe truffels
-
wortelen in stukken100 g
-
gepelde walnoten60 g
-
ontpitte dadels60 g
-
1 el chiazaadmaanzaad1 el
-
pindakaas60 g
-
vanillearoma1 tl
Pindakaas smoothie
-
bananen in stukken2
-
pindakaas30 g
-
Griekse yoghurt50 g
-
500 g amandelmelk, ongezoetmelk500 g
-
havervlokken20 g
-
vanillearoma1 tl
-
olijfolie om in te vetten
-
gekookte ham in plakjes, om op te dienen
-
tomaten in plakjes, om op te dienen
-
groene slabladeren om op te dienen
-
boter (opcjonalnie) om op te dienen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1000.1 mg
Białko
34.3 g
Kalorie
4687.5 kJ /
1120.3 kcal
Tłuszcz
45.4 g
Błonnik
13.4 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
150.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch box
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pindakaas Crackers
35 min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Brak ocen
Haver horchata
Brak ocen
Mochi's met sesamvulling
50 min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 min
Volkoren pitabrood
Brak ocen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 min
Batbout met kaas
30 min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Brak ocen