Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ripieno
- 30 g di miso bianco (shiro)
- 20 g di sakè
- 10 g di salsa di soia
- 15 g di zenzero, radice fresca, grattugiata
- 3 g di zucchero
- 400 g di filetti di salmone fresco senza pelle, a tocchetti
Pasta
- 200 g di acqua
- 80 g di spinaci freschi
- 150 g di frumina
- 40 g di amido di tapioca
- 3 g di sale
- 20 g di olio di semi di mais + q.b.
- 1 lime
- 20 g di miso bianco (shiro)
- 10 g di olio di sesamo
- 5 g di zenzero, radice fresca, grattugiata
Terminare la preparazione
- fecola di patate q.b.
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 281.1 kJ / 67.2 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 89.9 mg
Alternatywne przepisy
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40 Min
Shot zenzero e curcuma
10 min
Minestrone con ceci
40 Min
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Menù: Panini ai funghi; zuppa di barbabietola, branzino al sale con verdure arrosto e zabaione alla vodka
1u. 45min
Panini con insalata di uova
15 Min
Daiquiri alla fragola
10 min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 godz. 30 min
Pa Gialt (Pane giallo)
3 godz. 30 min
Salsa al curry
10 min
Salmone con noodles di zucchine
25 min.
Spagnolette siciliane
1 Std. 15 Min