Pane alla zucca e mandorle

Pane alla zucca e mandorle

4.7 44 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
20 fette

Składniki

  • 650 g di acqua
  • 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 100 g farina tipo 2
  • 15 g zucchero
  • 450 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 75 g di mandorle pelate
  • 15 g di sale + q.b.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 296 mg
Białko 4 g
Kalorie 603.5 kJ / 144.3 kcal
Tłuszcz 4.8 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 22.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...