Laugenbrötchen

Laugenbrötchen

4.7 14 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
15 Stück

Składniki

Hefeteig
  • Wasser
    450 g
  • frische Hefe
    60 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    750 g
  • Salz
    3 TL
Fertigstellung
  • Wasser
    1000 g
  • Natron
    40 g
  • grobes Salz zum Bestreuen
    1 ½ EL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 6 g
Kalorie 751 kJ / 179 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...