Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 颗 卷心菜
- 140 克 培根 ,切2×2厘米片
- 50 克 白葡萄酒
- 50 克 洋葱 ,切丝
- 60 克 水
- 20 克 黄油
- 2 克 盐 (约½平茶匙)
- 少许 现磨黑胡椒粉 ,依个人口味调整
- 100 克 稀奶油
- 2 根 葱 ,切葱花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2280 kJ / 545.5 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 27.6 g
- Tłuszcz
- 38.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 1100.8 mg