京葱牛肉水饺
TM6 TM5

京葱牛肉水饺

4.7 (3 oceny)

Składniki

面团

  • 80 克 水
  • 100 克 胡萝卜
  • 300 克 中筋面粉
  • 3 克 盐 ,约½茶匙

馅心

  • 100 克 胡萝卜 ,切块
  • 250 克 京葱 ,切段
  • 300 克 牛肉肉糜
  • 20 克 料酒
  • 10 克 生抽
  • 1 克 糖 ,约¼茶匙
  • 1 克 白胡椒粉 ,约¼茶匙
  • 5 克 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2225.7 kJ / 532 kcal
Białko
22.3 g
Węglowodany
71.7 g
Tłuszcz
16.1 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Błonnik
4.6 g
Sód
964 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy