Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 牛里脊 ,切薄片
- 10 克 生抽
- 10 克 料酒
- 5 克 蚝油
- 5 克 淀粉
- 1200 克 水
- 150 克 大米 ,洗净沥干
- 2 颗 蛋液
- 3 - 4 根 葱 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1093.5 kJ / 261.4 kcal
- Białko
- 16.6 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 207.6 mg