Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 姜
- 15 克 油
- 400 克 小白菜
- 3 克 盐 (约½满茶匙)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 276 kJ / 66 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 570.4 mg