Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 茶匙 料酒
- 2 茶匙 老抽
- 1 条 鲳鱼 ,约300克,洗净一切二,在鱼肉上划1-2刀
- 2 片 姜
- 2 根 葱 ,切段
- 25 克 油
- 2 茶匙 生抽
- 20 克 料酒
- 2 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1592 kJ / 380.5 kcal
- Białko
- 29.2 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Błonnik
- 0.2 g