Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 南瓜, 去皮,切块
- 1500 克 高汤
- 220 克 米
- 80 克 扇贝 ,鲜贝
- 200 克 新鲜乌贼, 切花
- 100 克 虾仁, 去肠泥
- 1 ½ 茶匙 盐
- 1 汤匙 油葱酥
- 10 克 芹菜, 切细末
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 990 kJ / 236 kcal
- Białko
- 19.914 g
- Węglowodany
- 36.233 g
- Tłuszcz
- 1.211 g
- Błonnik
- 0.886 g