![炒混合蔬菜 炒混合蔬菜](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/089BF9BF-0F27-46D9-A683-8EBBE143286D/Derivates/7506f7a5-8427-4038-836f-d623fbe3a0db.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 橄榄油
- 200 克 洋葱 ,切块(3-4厘米)
- 100 克 西芹 ,切块(2-3厘米)
- 100 克 胡萝卜 ,切块(2-3厘米)
- 1 - 2 小撮 盐 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 1175 kJ / 279.8 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 156 mg