![炒菌菇 炒菌菇](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f2e041ee-31b5-4ec1-8d22-4dca67441f06/Derivates/1e9e1427-a9a7-47ea-b861-aff7a74371d8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 水
- 400 克 新鲜综合菇类 ,切块
- 20 克 橄榄油
- 盐 ,调味用
- 黑胡椒粉 ,调味用
- 新鲜综合香草 ,装饰用(可省略)
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 1109.5 kJ / 264.2 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1149 mg