炒菌菇
TM6

炒菌菇

4.6 (18 ocen)

Składniki

  • 30 克 水
  • 400 克 新鲜综合菇类 ,切块
  • 20 克 橄榄油
  • 盐 ,调味用
  • 黑胡椒粉 ,调味用
  • 新鲜综合香草 ,装饰用(可省略)

Wartości odżywcze
na 1 一份食谱
Kalorie
1109.5 kJ / 264.2 kcal
Białko
9.4 g
Węglowodany
0.7 g
Tłuszcz
21.7 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Błonnik
6.3 g
Sód
1149 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy