Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluat
- 440 g făină, plus pentru întins
- ¾ linguriță sare de mare, fină
- 2 lingurițe frunze de cimbru proaspăt
- 220 g unt nesărat, tăiat cuburi, plus pentru uns
- 70 - 100 g apă
Umplutura
- 400 - 500 g ceapă roșie, tăiată sferturi
- 30 g ulei de măsline
- 350 - 400 g ardei grași roșii, tăiați fâșii (5 mm)
- 350 - 400 g dovlecei, tăiați fâșii (5 mm)
- 1 linguriță sare de mare, fină
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 400 g cârnați proaspeți
- 1 lingură lapte
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2663 kJ / 636 kcal
- Białko
- 13.3 g
- Węglowodany
- 55.6 g
- Tłuszcz
- 40.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragù de carne alla bolognese
1 godz. 15 min
Biscuiți cu semințe
30 min
Nuggets de pui cu susan
40 min
Paste cu brânză, chorizo și gogoșari
1 godz. 15 min
Concentrat pudră de legume
4h
Fleică de porc brezată, în chifle moi (Gua Bao)
1 godz. 20 min
Lichior cremă de whisky
15 min
Budincuțe de portocale, gătite la aburi
Keine Bewertungen
Bucuria citricelor
5 Min
Vită Stroganoff
40 min
Submarine cu chifteluțe
55 min
Lipie de ouă cu șuncă și spanac
40 min