
Urządzenia i Akcesoria
Pulled pork with steamed buns
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
Steamed buns
-
oil for greasing
-
water300 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
plain flour500 g
-
fine salt2 tsp
Pulled pork
-
pork shoulder, boneless1000 - 1200 g
-
garlic cloves3
-
red onion (approx.1 onion), cut into halves120 g
-
carrot (approx. 1 carrot), cut into quarters110 g
-
celery stalks (approx. 2 stalks), cut into quarters80 g
-
fennel bulb (approx. 1/2 bulb), trimmed and thinly sliced80 g
-
tart apples (e.g. Granny Smith), core removed and cut into eighths2
-
olive oil40 g
-
ground smoked paprika2 tsp
-
mustard1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
brown sugar1 tbsp
-
vinegar80 g
-
molasses50 g
-
chicken stock paste, homemade1 tbsp
-
tomato purée1 tbsp
-
milk for brushing1 - 2 tbsp
-
salad leaves to taste, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
891 kcal /
3745 kJ
Białko
48.9 g
Tłuszcz
40.7 g
Węglowodany
80.1 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Varoma cooking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Możesz także polubić...
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1 godz. 10 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Sweet monkey bread
3 godz.
Meat stock paste
45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Hollandaise sauce
15 min
Provençal alouettes
1 godz. 30 min
Chocolate dragée cookies
50 min
Apple crumble meringue slice
2 godz.
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min