Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 795 g pork shoulder, boneless, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 115 g onions, sliced in half moons (½ cm/¼ in.)
- 1 sprig rosemary, fresh
- 225 g water
- 170 g cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 510 g barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- black pepper, ground, to season, to taste
- green lettuce leaf, to serve
- 6 hamburger buns
- red onion, sliced in half moons (½ cm/¼ po.), to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 847 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3 Std. 15 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Shredded Lettuce
10min
CA Digital Flipbook #1
2h
Vanilla Bean Syrup
30 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Boiled Egg Mode
20min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Pulled pork burger
5h