Pulled Pork Burgers

Pulled Pork Burgers

4.5 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions

Składniki

  • garlic cloves
    2
  • pork shoulder, boneless trimmed (5-6 lg. pieces)
    795 g
  • onions sliced in half moons (½ cm/¼ in.)
    115 g
  • rosemary, fresh
    1 sprig
  • water
    225 g
  • cider vinegar
    170 g
  • vegetable stock paste
    1 tsp
  • salt to taste, plus extra to season
    ½ tsp
  • barbecue sauce divided, to taste, plus extra to serve
    510 g
  • black pepper, ground to season, to taste
  • green lettuce leaf to serve
  • hamburger buns
    6
  • red onion sliced in half moons (½ cm/¼ po.), to serve

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 432 kcal / 1807 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 847 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...