
Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
pork shoulder, boneless trimmed (5-6 lg. pieces)795 g
-
onions sliced in half moons (½ cm/¼ in.)115 g
-
rosemary, fresh1 sprig
-
water225 g
-
cider vinegar170 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
barbecue sauce divided, to taste, plus extra to serve510 g
-
black pepper, ground to season, to taste
-
green lettuce leaf to serve
-
hamburger buns6
-
red onion sliced in half moons (½ cm/¼ po.), to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
432 kcal /
1807 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
847 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Slow Cook with Blade Cover
7 Przepisów
Kanada
Kanada