Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
pork shoulder, boneless trimmed (5-6 lg. pieces)795 g
-
onions sliced in half moons (½ cm/¼ in.)115 g
-
rosemary, fresh1 sprig
-
water225 g
-
cider vinegar170 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
barbecue sauce340 g
-
barbecue sauce to serve
-
green lettuce leaf to serve
-
hamburger buns6
-
barbecue sauce to taste170 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
red onion sliced in half moons (½ cm/¼ in.), to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Sautéing Shrimp
Brak ocen
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Peanut Butter Banana Dream
35 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35 min
Smoked Salmon Dip
10 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Asian Somen Noodle Salad
45 min
Low Carb Mushroom Gravy
45 min