Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
pork shoulder, boneless trimmed (5-6 lg. pieces)795 g
-
onions sliced in half moons (½ cm/¼ in.)115 g
-
rosemary, fresh1 sprig
-
water225 g
-
cider vinegar170 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
barbecue sauce340 g
-
barbecue sauce to serve
-
green lettuce leaf to serve
-
hamburger buns6
-
barbecue sauce to taste170 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
red onion sliced in half moons (½ cm/¼ in.), to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Brak ocen
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Cinnamon Roll Waffles
1 godz. 35 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Jalapeño Poppers
1 godz.
Garlic (Skin) Salt
1 godz. 55 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Blueberry cheesecake ice cream
14 godz. 35 min
Everyday gourmet butter
35 min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 godz. 10 min