Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
pork shoulder, boneless trimmed (5-6 lg. pieces)795 g
-
onions sliced in half moons (½ cm/¼ in.)115 g
-
rosemary, fresh1 sprig
-
water225 g
-
cider vinegar170 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
barbecue sauce340 g
-
barbecue sauce to serve
-
green lettuce leaf to serve
-
hamburger buns6
-
barbecue sauce to taste170 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
red onion sliced in half moons (½ cm/¼ in.), to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ravioli Broth with Beef
30 min
Spiced hot cider
20 min
Hamburgers
30 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Tex-Mex Bowl
50 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Confetti Rice
45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40 min
Steamed Cumin Beef Buns
2 godz. 30 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 godz. 5 min