Urządzenia i Akcesoria
Warm Spinach and Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
995 g
Składniki
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
122.3 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
264 kJ /
63.1 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Caesar Dressing
10 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Devilled Eggs
55 min
Black tahini banana bread
1 godz. 20 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min