Urządzenia i Akcesoria
Warm Spinach and Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
995 g
Składniki
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
122.3 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
264 kJ /
63.1 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Texas White Bean Salad
15 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Citrus Margarita
10 min
Refried Beans
4 godz. 10 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 godz. 50 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Keto Cranberry Sauce
20 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min