Urządzenia i Akcesoria
Warm Spinach and Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
995 g
Składniki
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
122.3 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
264 kJ /
63.1 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Blue Cheese and Pear Dip
10 min
Chunky Guacamole
10 min
Maple Pecan Pie
1 godz. 15 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Guacamole
5 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Lemon Feta Dressing
5 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min