Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Fruit Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 portions
Składniki
Pastry
-
caster sugar40 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting230 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
½ tsp vanilla bean pastevanilla pod seeds only (see tip)1
Filling
-
caster sugar120 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
medium eggs2
-
egg yolk from medium egg1
-
freshly squeezed lemon juice75 g
-
whole milk200 g
-
cornflour25 g
-
whipping cream100 g
-
raspberries100 g
-
peach diced (1 cm)60 g
-
fresh pineapple sliced (1 cm)60 g
-
blueberries15 g
-
kiwi fruit peeled, sliced (5 mm)60 g
-
strawberries sliced (5 mm)4 - 6
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 12 portions
Sód
564.5 mg
Białko
63.3 g
Kalorie
14490 kJ /
3463.2 kcal
Tłuszcz
158.8 g
Błonnik
20.1 g
Tłuszcz nasycony
89.4 g
Węglowodany
459.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Padrón Pepper Pesto
4 godz. 15 min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 godz. 20 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Brak ocen
Lemon Tiramisu
6 godz. 25 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Tarte Tatin
1 godz.
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Orange Sponge Cake
1 godz.