
Urządzenia i Akcesoria
Lemon Curd and Nectarine Tart (TM5)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
16 portions
Składniki
Lemon Curd
-
caster sugar85 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
large eggs2
-
unsalted butter diced50 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
Puff Pastry Tarts
-
large egg1
-
whole milk1 Tbsp
-
plain flour for dusting
-
puff pastry, ready-made two rectangular blocks1000 g
-
caster sugar1 - 1 ½ Tbsp
Finalisation
-
nectarines ripe but firm, unpeeled, stone removed, halved vertically and bottom trimmed (see tip)600 g
-
mascarpone chilled250 g
-
double cream chilled80 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled roughly chopped, for serving1 ½ Tbsp
-
mint leaves for serving2 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
335 kcal /
1402 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
232 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ice Cream Layer Cake
43 godz. 35 min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1 godz.
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Millionaire's Chocolate Tart
2 godz. 20 min
Mocha Cake
2 godz. 5 min
Triple Chocolate Layer Cake
2 godz. 30 min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 godz. 40 min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 godz. 40 min
Strawberry Cookie Tarts
1 godz. 40 min
Rhubarb Marzipan Slices
1 godz. 10 min
Berries and Cream Layer Cake
2 godz. 15 min