Urządzenia i Akcesoria
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
red radishes400 g
-
carrots400 g
-
soy sauce40 g
-
toasted sesame oil15 g
-
rice vinegar40 g
-
olive oil40 g
-
caster sugar1 ½ tsp
-
sriracha sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460 mg
Białko
2 g
Kalorie
572 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Cucumber Pickles
48 godz. 20 min
Citrus Cheesecake
2 godz. 45 min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25 min
Steamed Asparagus
35 min
Finely Ground Sesame
5 min
Crème Pâtissière
15 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Pepper vinaigrette
5 min
Caramelized Red Onion Chutney
24 godz.
Chopped Liver
1 godz.
Sautéing 10 oz Fennel
25 min