Urządzenia i Akcesoria
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
red radishes400 g
-
carrots400 g
-
soy sauce40 g
-
toasted sesame oil15 g
-
rice vinegar40 g
-
olive oil40 g
-
caster sugar1 ½ tsp
-
sriracha sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460 mg
Białko
2 g
Kalorie
572 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Romesco Dip
10 min
Virgin Watermelon Margarita
10 min
Seafood Marinade
5 min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1 godz. 25 min
Quick rainbow salad
10 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Beetroot salad
10 min
Beetroot hummus
10 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Aji Verde Sauce
10 min