Scaloppine alla pizzaiola

Scaloppine alla pizzaiola

3.2 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porzioni

Składniki

  • 3 spicchi di aglio senz'anima
  • 9 - 11 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
  • 45 g di olio extravergine di oliva
  • 900 g di fesa di vitello a fettine sottili (vedere consiglio)
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 1 ½ cucchiaio di concentrato di pomodoro (opcjonalnie)
  • 1 ½ cucchiaino di origano secco
  • 3 cucchiaini di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 32 g
Kalorie 945 kJ / 226 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...