Urządzenia i Akcesoria
Torta di rose
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni
Składniki
-
½ limone preferibilmente biologico, la scorza
-
1 ½ cucchiaio farina
-
120 g di latte
-
90 g zucchero
-
1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato½ cubetto di lievito di birra fresco
-
2 tuorli
-
20 g olio extravergine di oliva
-
260 g farina
-
1 pizzico di sale
-
75 g di burro
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
41.2 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
1623 kJ /
387.9 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccia tramezzino
2 h 5 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 h 20 min
Nadalin
6 h 30 min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 h
Pasta frolla
2 h
Crostata alle mele
1 h
Torta marmorizzata
2 h
Grissini stirati
2 h
Torta frangipane
1 h 25 min
Torta di rose al gianduia
4 h 10 min
Pan Brioche
8 h
Danubio dolce
3 h 25 min