Vegetarian Pizza

Vegetarian Pizza

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions

Składniki

Pizza Dough
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    1 oz
  • water room temperature
    7 ½ oz
  • sugar
    1 tsp
  • active dry yeast (2 ¼ tsp)
    1 packet/envelope
  • bread flour
    14 oz
  • salt
    1 tsp
Topping and Baking
  • zucchini ends removed
    3 ½ oz
  • red onion halved vertically (1 small onion)
    4 oz
  • white button mushrooms whole, stem removed (5-6 mushrooms)
    3 oz
  • yellow bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
    3 ½ oz
  • red bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
    3 ½ oz
  • canned chopped tomatoes drained
    10 oz
  • shredded mozzarella (see Tip)
    7 oz
  • salt to taste
    2 - 3 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 - 3 pinches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 596 kcal / 2496 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 74 g
Błonnik 8.2 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 696 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...