Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Pizza
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 oz
-
water room temperature7 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
active dry yeast (2 ¼ tsp)1 packet/envelope
-
bread flour14 oz
-
salt1 tsp
Topping and Baking
-
zucchini ends removed3 ½ oz
-
red onion halved vertically (1 small onion)4 oz
-
white button mushrooms whole, stem removed (5-6 mushrooms)3 oz
-
yellow bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed3 ½ oz
-
red bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed3 ½ oz
-
canned chopped tomatoes drained10 oz
-
shredded mozzarella (see Tip)7 oz
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
696 mg
Białko
24 g
Kalorie
2496 kJ /
596 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Green Goddess Salad
10 min
Avocado with egg and salmon tartare
45 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 min
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Low Carb Cranberry Sauce
20 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Avocado Tuna Salad
5 min