Urządzenia i Akcesoria
Venezia Bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 11 godz.
1 Total recipe
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
1 packet/envelope active dry yeastactive dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
4841 mg
Białko
63 g
Kalorie
9858 kJ /
2356 kcal
Tłuszcz
63 g
Błonnik
16 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
386 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Artisan Breads
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Rye sourdough baguettes
27 godz. 20 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
White Bread
6 godz.
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5 godz. 5 min
Sourdough Starter Discard Waffles
25 min
Sourdough Ciabatta
9 godz. 25 min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 godz. 40 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min
Simple Mixing Bread
3 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min