Venezia Bread

Venezia Bread

4.4 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 11 godz.
1 Total recipe

Składniki

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    2 oz
  • water
    8 ½ oz
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
    1 packet/envelope active dry yeast
  • sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
    11 oz
  • semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
    17 oz
    17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
  • salt
    2 tsp

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Total recipe

Sód 4841 mg
Białko 63 g
Kalorie 9858 kJ / 2356 kcal
Tłuszcz 63 g
Błonnik 16 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 386 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...