Whole Wheat Focaccia Pizza Dough

Whole Wheat Focaccia Pizza Dough

4.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 portions

Składniki

  • water divided
    14 oz
  • honey
    1 tbsp
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
  • all-purpose flour plus extra to dust
    13 ½ oz
  • whole wheat flour
    5 oz
  • cornmeal
    1 oz
  • dried Italian seasoning
    1 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • extra virgin olive oil divided
    4 oz
  • kosher salt to sprinkle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 196.9 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 861.4 kJ / 205.9 kcal
Tłuszcz 9.9 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 25.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...