Urządzenia i Akcesoria
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
large eggs4
-
lemon juice2 oz
-
unsalted butter1 oz
-
yellow onions2 oz
-
celery stalks cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
white rice3 ½ oz
-
carrots sliced into rounds (¼ in. thick)3 oz
-
salt to taste½ tsp
-
chicken stock48 oz
-
8 oz rotisserie chicken, shreddedcooked chicken shredded8 oz
-
fresh dill to garnish
-
lemon sliced, to garnish
-
crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
948.9 mg
Białko
33.6 g
Kalorie
1997.7 kJ /
477.5 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Skinny Lemon Ginger Sour
15 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Grisons Barley Soup
55 min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Persian Chicken and Rice
1 godz. 35 min
Creamed Spinach
30 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min