
Urządzenia i Akcesoria
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
large eggs4
-
lemon juice2 oz
-
unsalted butter1 oz
-
yellow onions2 oz
-
celery stalks cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
white rice3 ½ oz
-
carrots sliced into rounds (¼ in. thick)3 oz
-
salt to taste½ tsp
-
chicken stock48 oz
-
cooked chicken shredded8 oz
-
fresh dill to garnish
-
lemon sliced, to garnish
-
crusty bread to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
477.5 kcal /
1997.7 kJ
Białko
33.6 g
Tłuszcz
20.3 g
Węglowodany
37.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Sód
948.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Southern Black-Eyed Peas
1 godz. 35 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Grisons Barley Soup
55 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Chicken Salad Sandwich
15 min