Urządzenia i Akcesoria
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
large eggs4
-
lemon juice2 oz
-
unsalted butter1 oz
-
yellow onions2 oz
-
celery stalks cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
white rice3 ½ oz
-
carrots sliced into rounds (¼ in. thick)3 oz
-
salt to taste½ tsp
-
chicken stock48 oz
-
8 oz rotisserie chicken, shreddedcooked chicken shredded8 oz
-
fresh dill to garnish
-
lemon sliced, to garnish
-
crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
948.9 mg
Białko
33.6 g
Kalorie
1997.7 kJ /
477.5 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grisons Barley Soup
55 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 godz.
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min