![Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/206ed459ec6751ddbba25d2f5e55b5b9/Derivates/96fe86b417e1f37c2b8b3efcb5739696b9bd5714.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Rindergulasch
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Pastinaken, in Stücken
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 900 g Wasser
- 10 g Honig
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe, selbst gemacht
lub 1 Würfel Rindfleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Kurkuma
- 1 ½ TL Paprika de la Vera
- 1 Lorbeerblatt
- ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Perlgraupen, mittel
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1815 kJ / 434 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 10.9 g
- Sód
- 839 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hirschgulasch-Suppe
1 godz. 30 min
Arroz Brut
1 Std.
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1h 50min
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55 dk
Wintersuppe
1 Std.
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 godz. 30 min
Irischer Lammeintopf
3h 30min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 Min
Geschmortes Kalbsragout
2h 10min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kartoffeln
50 Min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30min