Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di acqua
- ¾ di cucchiaino di sale
- 150 g di panna acida
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 200 g di cipolla bianca a metà
- 200 g di cipolla rossa a metà
- 30 g di erba cipollina fresca, tritata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 6.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45min
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 Std. 30 Min
Crostata di scorze di agrumi
2 Std.
Polpettone spinaci e pancetta
1 Std. 30 Min
Frittelle di cavolo nero
30 Min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 Std.
Pane integrale con fichi e noci
4 Std. 30 Min
Coppa cookies
3h 30min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 Std. 30 Min