Focaccia integrale con cipolle e peperoni

Focaccia integrale con cipolle e peperoni

4.5 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • di acqua
    300 g
  • di miele
    15 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    20 g
    8 g di lievito di birra disidratato
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di farina integrale
    400 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Terminare la preparazione
  • di cipolla a metà in senso verticale (1 cipolla piccola)
    150 g
  • di peperone rosso in 4 spicchi, privato dei semi e delle membrane
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di rosmarino fresco tritato
    2 cucchiaini
  • di pepe nero macinato
    ¼ di cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 369 kcal / 1544 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 57 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 201 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...