Torta soffice alla cannella (senza glutine)

Torta soffice alla cannella (senza glutine)

3.6 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 fette

Składniki

  • 200 g di farina di quinoa
  • 80 g zucchero
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 20 g di cannella in polvere
  • 100 g di olio di semi di mais o girasole
  • 300 g di bevanda a base di soia
  • 3 uova
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 1000 g di acqua
  • zucchero a velo aromatizzato alla cannella, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 41.9 mg
Białko 5 g
Kalorie 1122.3 kJ / 268.3 kcal
Tłuszcz 19.7 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 18.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...