Cheesecake al torroncino

Cheesecake al torroncino

4.5 21 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
12 porzioni

Składniki

Base
  • 250 g torrone bianco, a pezzi
  • 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
  • 100 g di burro a pezzi
Crema
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 12 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
  • 250 g di ricotta freschissima e ben sgocciolata dal siero
  • 250 g di mascarpone

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 411.8 kcal / 1723.3 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 31.9 g
Węglowodany 24.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 15.9 g
Sód 78.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...