Cheesecake al torroncino

Cheesecake al torroncino

4.5 21 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
12 porzioni

Składniki

Base
  • torrone bianco, a pezzi
    250 g
  • di biscotti tipo frollini, a pezzi
    200 g
  • di burro a pezzi
    100 g
Crema
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
    12 g
  • di ricotta freschissima e ben sgocciolata dal siero
    250 g
  • di mascarpone
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 411.8 kcal / 1723.3 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 31.9 g
Węglowodany 24.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 15.9 g
Sód 78.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...