Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů syrové vepřové klobásy, bez střívka, např. vinné klobásy nebo salsiccii
- 200 gramů čerstvých hub (nejlépe lišek nebo žampiónů), nahrubo nakrájených
- 2 špetky soli
- 6 vajec
- 60 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- 1 špetka mletého černého pepře
- 800 gramů vody
- 3 snítky hladkolisté petržele, jen lístky, nasekané, na ozdobu
- 1 jarní cibulka, na kolečka, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 5945.8 kJ / 1421.1 kcal
- Białko
- 71.7 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 118.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 42.9 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 1904.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Loupání brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1h 5min
Obláčková pečená vejce
20 Min
Toastový chléb (bez lepku)
14h
Massaman curry s kuřecím masem
1 Std. 40 Min
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
5min
Ovesná kaše s houbami
40 Min
Brynzové halušky
55min
Drožďové knedlíčky
30 Min
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1h 5min
Dýňová polévka s kokosovým mlékem a mozarellou
35 Min