Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů syrové vepřové klobásy, bez střívka, např. vinné klobásy nebo salsiccii
- 200 gramů čerstvých hub (nejlépe lišek nebo žampiónů), nahrubo nakrájených
- 2 špetky soli
- 6 vajec
- 60 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- 1 špetka mletého černého pepře
- 800 gramů vody
- 3 snítky hladkolisté petržele, jen lístky, nasekané, na ozdobu
- 1 jarní cibulka, na kolečka, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 5945.8 kJ / 1421.1 kcal
- Białko
- 71.7 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 118.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 42.9 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 1904.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1h 5min
Rychlý chléb
50 min
Vepřové v mrkvi
2h
Rizoto s houbami a špenátem
55 Min
Bramborové placičky s cibulí, česnekem a zakysanou smetanou pro TM6
35 min
Čtyřzrnné muffiny
45 min
Loupání mrkve (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 menit
Drožďové knedlíčky
30 min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1h 25min
Ruský bramborový salát
50 min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min