Omeleta s houbami a vinnou klobásou
TM6 TM5 TM31

Omeleta s houbami a vinnou klobásou

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 20 gramů olivového oleje
  • 200 gramů syrové vepřové klobásy, bez střívka, např. vinné klobásy nebo salsiccii
  • 200 gramů čerstvých hub (nejlépe lišek nebo žampiónů), nahrubo nakrájených
  • 2 špetky soli
  • 6 vajec
  • 60 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 800 gramů vody
  • 3 snítky hladkolisté petržele, jen lístky, nasekané, na ozdobu
  • 1 jarní cibulka, na kolečka, na ozdobu

Wartości odżywcze
na 4 porce
Kalorie
5945.8 kJ / 1421.1 kcal
Białko
71.7 g
Węglowodany
16.6 g
Tłuszcz
118.6 g
Tłuszcz nasycony
42.9 g
Błonnik
2.1 g
Sód
1904.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy