Vegan cheeseburgers
TM6

Vegan cheeseburgers

4.0 (2 oceny)

Składniki

Gekookte volkorenrijst

  • 150 g volkorenrijst
  • water, om te weken
  • 1000 g water

Veganistische mayonaise

  • 350 g zonnebloemolie
  • 100 g sojamelk
  • 2 el citroensap
  • ¼ tl knoflookpoeder
  • 1 tl zout
  • 1 tl gemalen peper

Plakjes veganistische kaas

  • 150 g sojamelk
  • 40 g zonnebloemolie
  • 20 g tapioca
  • 30 g maïzena (zetmeel)
  • 10 g voedingsgist
  • 1 tl uienpoeder
  • ½ tl zout
  • ¼ tl gerookte paprikapoeder
  • 1 tl ahornsiroop
    lub ½ tl suiker

Veganistische burgers

  • 100 g gepelde walnoten
  • 50 g uien, gehalveerd
  • 2 teentjes knoflook
  • 220 g verse champignons de Paris
  • 30 g zonnebloemolie
  • 20 g sojasaus
  • 20 g tomatenpuree
  • 10 g Worcestershire saus (veganistisch) (opcjonalnie)
  • 260 g zwarte bonen, gehele, uit blik, uitgelekt
  • 60 g bloem
  • 1 tl groentebouillonpasta
  • 1 ½ tl zout
  • 1 tl gemalen peper
  • 3 el olijfolie
  • 6 hamburger broodjes, gehalveerd
  • 100 g sla
  • 50 g gepekelde augurken, in plakjes van 2 mm
  • 2 tomaten, in plakjes van 5 mm
  • 1 rode ui, in plakjes van 2 mm

Wartości odżywcze
na 1 stuk
Kalorie
4875.6 kJ / 1165.3 kcal
Białko
17.4 g
Węglowodany
75.4 g
Tłuszcz
91.1 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Błonnik
9 g
Sód
1750.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy